loader

Strömstad Premium Outlet – Reklamefilm 13. november 2018

I høst har vi i samarbeid med A Studio bistått Concilia med en reklamefilm fra konsept til ferdig produkt av det som skal bli Skandinavias største Outlet-senter, Strømstad Premium Outlet.

Sommerfilm – Eiendomsmegler 1 BV og Sparebank 1 BV 24. juni 2017

Drømmer du om sol, sommer og ny bolig? Nå er sommeren endelig her, og selvom sola ikke alltid er ute, så kan du alltids realisere boligdrømmen og få sola inne. Hos Eiendomsmegler 1 BV og Sparebank 1 BV Drammen får du det du trenger innen bolig, bank og forsikring – i ett hus! Skymedia AS og A Studio AS produserte film sammen med Tibe Drammen for Eiendomsmegler 1 BV og Sparebank 1 BV i Drammen.

Dronefilm – Follobanen 15. juni 2017

Acciona – Ghella Joint Venture står for prosjektering av den nye Follobanen mellom Oslo og Ski, som skal stå ferdig i 2021. Tunnelen blir 20km lang, og bygges ved bruk av TBM (tunnelboremaskin). Skymedia fikk det spennende oppdraget lage dronevideo hvor vi fulgte produksjonen fra start til slutt i både fabrikken over og under bakken.

Visningsfilm – KLP 24. september 2016

Vi har laget visningsfilm for KLP sitt enorme bygg i Lensmannslia 4 i Asker. Vi har gjort både utvendig og innvendig filming. Interiør er filmet med stabiliseringsverktøyet DJI Ronin.    

Visningsfilm av bolig 11. august 2016

Komplett og gjennomført visningsfilm produsert for BOA Eiedomsmegling av halvpart av tomannsbolig i Vestby.

3D–dronefilm – Veikroer Eiendom AS 28. april 2016

Rett før påske 2016 tok vi på oss et oppdrag om å ta dronefoto og dronefilm med 3D for Veikroer Eiendom AS og Onarheim Utvikling AS om å visualisere et kommende næringsbygg rett ved Lillehammer sentrum. Det er viktig for en utvikler og megler å kunne vise sine potensielle kunder hvordan et bygg vil bli seende ut i terrenget, og også nærliggende fasiliteter og vei/infrastruktur. Se 3D-filmen vi laget under.

Volkswagen 4Motion 14. mars 2016

I februar var vi så heldige å få bli med Silverscreen AS på dronefilm-produksjon når Volkswagen Norge skulle teste ut sine 4Motion 2016-biler på en isbelagt innsjø like ved Maarud Gård i Sør-Odal. Se dronevideo under for å se hvordan det gikk!

Asko Øst AS – Nytt lagerbygg 1. november 2015

I forbindelse med at Asko Øst AS har utvidet sine lagerfasiliteter i Vestby, må de nå bestemme seg for hvordan det nye bygget skal profileres. I den anledning laget vi en enkel dronefilm av det nye bygget.

Copyright Skymedia.no – 2022