loader

Arkitektfoto – Dronefoto og 3D for visualisering av byggeprosjekt

Dronefoto for 3D-visualisering av byggeprosjekt

Under prosjekteringsfasen av et byggeprosjekt er det viktig for arkitekt og utbygger å se hvordan resultatet vil bli før byggingen settes i gang. Vi i Skymedia har spesialisert oss på luftfoto av eiendommer hvor bygg som leilighetsbygg, kjøpesenter, butikk, flyplass, høyblokk, bolig, hotell og lignende skal bygges. Når bildene er tatt, legges det på 3D av bygget for visualisering av prosjektet. Dette brukes blant annet i planleggingsfasen, på prospekt og plakater for visning av ferdig bygg.

Dronefilm med 3DDronevideo med 3D-animasjon av et byggeprosjekt gjør det mulig å vise en potensiell kunde et godt fotorealistisk inntrykk av hvordan bygget vil bli, både visuelt og i samspill med bygg og nærliggende fasiliteter. Ved næringsmegling er dette et godt verktøy for megler for å kunne få frem god og nyttig informasjon til markedet.

Skymedia tilbyr komplett visningsvideo med 3D-animasjon og infografikk til bruk på Finn.no, i web-annonser og som visningfilm i prospekt og på egne nettsider. Vi skreddersyr pakker etter behov.

Se eksempel fra da vi leverte komplett dronevideo med 3D og grafikk for Veikroer Eiendom AS av et kommende byggeprosjekt i Lillehammer.

Hvorfor velge Skymedia?

 • Rask respons
 • Erfaring fra foto- og filmbransjen
 • Opptatt av kvalitet
 • Fornøyde kunder

Ta kontakt via skjemaet under, eller ring oss på 45 68 47 88.


  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Emne

  Melding

  Copyright Skymedia.no – 2022